Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از میانه،  محمدرضا پورمحمدی امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در شهرستان میانه، به اسکان اضطراری و موقت زلزله‌زدگان میانه و سراب در کمتر از یک ماه بعد از وقوع زلرله اشاره کرد و اظهار داشت: امروز در آستانه سالگرد این حادثه، با افتخار اعلام می‌کنیم که 100 درصد واحدهای نیازمند مرمت و 90 درصد واحدهای تخریبی بازسازی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی، افزایش قیمت مصالح و ناکافی بودن تسهیلات را عمده‌ترین مشکل بازسازی این مناطق دانست و گفت: پیشرفت بازسازی اماکن دامی در دو شهرستان، 52 درصد است که با تکلیف جهادکشاورزی به اتمام این امر، به زودی شاهد تکمیل واحدهای دامی نیز خواهیم بود.
 
پورمحمدی، دو تا سه ماه باقی مانده از فصل کاری را بهترین فرصت برای بررسی و رفع نواقص موجود خواند و افزود: در خصوص رفع مشکلاتی از قبیل افزایش قیمت مصالح تنها راه چاره در افزایش تسهیلات است.
 
استاندار آذربایجان شرقی از بارگیری 100 تن سیمان برای حمل به استان خبر داد و از بنیاد مسکن خواست تا پیگیر تامین مصالح لازم از سوی بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت و سایر نهادهای مربوط باشد.

وی با اشاره به اهمیت جنبه فیزیکی و عمرانی بازسازی و نوسازی مناطق زلزله‌زده میانه و سراب، جنبه فرهنگی و معنوی این عرصه را نیز مهم خواند و با قدردانی از همدلی و همراهی دستگاه‌های استانی و محلی در این خصوص، گفت: بازسازی این مناطق می‌تواند به عنوان الگویی جامع و روشی نو برای بازسازی و نوسازی مناطق آسیب‌دیده از حوادث و بحران‌های طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.
 
پورمحمدی خواستار تهیه لیست افراد نیازمند در مناطق زلزله‌زده برای هماهنگی با بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی برای رفع مشکلات آنها شد.

500 واحد دامی در مناطق زلزله زده در انتظار بازسازی
 
فرماندار ویژه میانه نیز در این جلسه، با اشاره به تخریب 2 هزار واحد مسکونی در بخش‌های ترکمانچای و کندوان، گفت: از این میزان یک‌هزار و 950 واحد از پیشرفت فیزیکی به طور میانگین بالای 90 درصد برخوردار هستند.
 
محمدرضا مشایخی افزود: یک‌هزار واحد دامی در این دو بخش تخریب شده که بالای 50 درصد این واحدهای دامی تکمیل شده و در صورت تامین منابع لازم شاهد تکمیل مابقی واحدهای دامی و مسکونی در شهرستان خواهیم بود.
 
وی، وضعیت اقلیمی و محدودیت آن، شیوع کرونا و آغاز فصل برداشت گندم و سیب در شهرستان را عامل تأخیر در بازسازی‌ها عنوان و تصریح کرد:  پس از وقوع زلزله در حدود 5  تا 6 ماه تمام اقدامات به انجام رسیده است.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی بازسازی حادثه افزایش قیمت استاندار آذربایجان شرقی محمدرضا پورمحمدی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز سیمان بنیاد مستضعفان بنیاد برکت مصالح ساختمانی زلزله سراب میانه فرماندار ویژه میانه محمدرضا مشایخی کندوان ترکمانچای بهزیستی مناطق زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۰۰۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هویتزرهای آلمان هم دردی از ارتش اوکراین دوا نکردند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویترز در گزارشی به تهدید‌های ناشی از عملیات پهپادهای شناسایی روسیه که به نوعی توپخانه ارتش اوکراین را زمین‌گیر کرده و تا حد زیادی قدرت مانور این سامانه‌ها را کاهش داده‌اند، پرداخته است.

در ابتدای گزارش آمده است: توپخانه عظیم‌الجثه هویتزر ساخت آلمان با غرشی مهیب از مخفیگاه جنگلی خود بیرون می‌آید تا تنها چند دقیقه پیش از آنکه توسط پهپادهای روس مورد شناسایی قرار گیرد، فرصت شلیک داشته باشد.

واحدهای توپخانه‌ای اوکراین بواسطه این تهدید‌ها، در سراسر تپه‌ها و دره‌های جبهه شرقی، مدام مشغول بازی موش و گربه با پهپادهای روسی هستند که هدف آنها شناسایی و شکار تجهیزات مهم و باارزشی همچون سامانه توپخانه‌ای خودکششی هویتزر PzH ۲۰۰۰ است.

روسیه حملات زمینی خود را در جبهه‌ای به طول ۱۰۰۰ کیلومتر در جنوب و شرق اوکراین تشدید کرده و برخی از آخرین شهرهای بزرگ منطقه صنعتی دونباس را که طی بیش از دو سال از گذشت جنگ، تحت کنترل اوکراین بوده، مورد تهدید قرار داده است.

خدمه یک واحد توپخانه‌ای اوکراین که خبرنگار رویترز به تازگی با آنها دیدار کرده، می‌گویند که با تهدیدهای مداوم ناشی از عملیات فزاینده پهپادهای دشمن که به یک عنصر اصلی در زرادخانه روسیه تبدیل شده‌اند، مواجه هستند.

لیووا، فرمانده این واحد توپخانه‌ای می‌گوید: «پیش‌تر نیز حملات پهپادی از این دست وجود داشت، اما به این اندازه نبود. حالا واقعاً ترسناک شده است.»

به گفته او که اهل غرب اوکراین است، این واحد توپخانه‌ای چهار بار به طور مستقیم هدف حملات پهپادهای پیشرفته و انتحاری «لنست» روسیه قرار گرفته  است.

به گفته راب لی، کارشناس اندیشکده تحقیقات سیاست خارجی مستقر در فلیادلفیا، پهپادهای شناسایی دشمن اغلب برای واحدهای توپخانه اوکراین خطر بیشتری نسبت به رادار‌های ضدتوپخانه به همراه دارند.

سامانه‌های توپخانه‌ای ساخت غرب مانند هویتزر خودکششی، هدفی اولویت‌دار برای ارتش روسیه به شمار می‌آیند، مسکو در همین راستا متعهد شده است که حملات را علیه چنین سلاح‌ها و تجهیزاتی را تشدید کند.

سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه ماه گذشته تاکید کرد که مسکو درپی تشدید حملات خود به پایگاه‌ها و محل‌های ذخیره سازی تسلیحات غربی است که در اختیار ارتش اوکراین قرار گرفته است.

از سوی دیگر، واحدهای توپخانه‌ای اوکراین با کمبود شدید مهمات و قطعات یدکی مواجه هستند. این یگان‌ها به شدت منتظر دریافت کمک‌های نظامی ۶۱ میلیارد دلاری ایالات متحده هستند که ارسال آنها با تأخیر زیادی روبرو شده است.

علاوه بر کمبود مهمات و قطعات یدکی، اوکراین به گفته اندری استاونچی، افسر ارشد این واحد توپخانه‌ای، به سیستم‌های جنگ الکترونیک بیشتری برای مختل کردن پهپادهای روسی نیاز دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هویتزرهای آلمان هم دردی از ارتش اوکراین دوا نکردند
  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است